ГОЛДИРЕН Игор ДОО е компанија која се занимава со производство на ковано железо и челични конструкции, транспорт и услуги. Постоиме и активно работиме во нашата дејност од 1994 година. Нашиот производствен капацитет се наоѓа во индустриската зона Визбегово, Скопје. Опремени сме со сите потребни машини и транспортни средства за наведениот тип на производство. Поседуваме лиценца “Б” за изведба на градби од втора категорија.

Нашиот тим е составен од внимателно селектирани менаџери, инженери и квалификувани работници кои можат да одговорат на сите ваши барања.

За нас, потрошувачите се секогаш на прво место, а нашата цел е квалитетно и конкурентно производство.